U bent van harte welkom!

bellende-tenorWilt u een keer naar ons komen luisteren tijdens onze oefenavonden? U bent van harte welkom!

Of wilt u Encore boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via de telefoon of via e-mail. Ook kunt u het formulier onderaan deze pagina invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het Bestuur

Wij besturen met veel plezier Encore:
voorzitter: Andréeke van Poelje
secretaris: Dorien van der Horst
penningmeester: Greta Meutstege
penningmeester@encorebarchem.nl
bestuurslid: Rina Boomsma
bestuurslid: Annelies Jimmink

Bankrekeningnummer:
IBAN: NL56 RABO 0309 6115 04
De contributie bedraagt € 17.50 per maand.
KvK: 08094728
Of mail ons:
Secretariaat: Dorien van der Horst
Zwiepseweg 11
7244 AJ Barchem
secretariaat@encorebarchem.nl

 

Geen geld voor sport of een culturele hobby? Het Jeugdfonds- en Volwassenfonds Sport & Cultuur helpt! 

Wat zijn het Jeugd- en Volwassenenfonds Sport & Cultuur? 

Sport en cultuur, voor iedereen die wel een financieel steuntje in de rug kan gebruiken.  

Het nieuwe seizoen gaat bij veel verenigingen weer van start. Heb je steun nodig om bijvoorbeeld een lidmaatschap bij een vereniging, de fitness of de muzieklessen te kunnen financieren? Het Jeugdfonds- en Volwassenenfonds betaalt de contributie en jij gaat aan de slag met een activiteit naar keuze. Binnen de gemeente Lochem is onder andere Christian Beuzel actief als intermediair. Wil je meer informatie en ontdekken of je in aanmerking komt voor support vanuit het fonds? Meld je dan vandaag nog bij Christian via c.beuzel@welzijnlochem.nl of kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl of www.volwassenenfonds.nl.  


Het Jeugd- en Volwassenenfonds vinden dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn. Het is leuk, gezond én goed voor de sociale samenhang en contacten. Helaas is deelnemen aan sport- of culturele activiteiten niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar liefst 1.000.000 mensen in Nederland leeft rond het bestaansminimum en missen dit onderdeel in hun leven, ook inwoners van de gemeente Lochem. Het fonds Sport & Cultuur helpt. 

Financieel steuntje in de rug nodig? Maak gebruik van het Volwassenenfonds sport en cultuur. Dit fonds biedt een bedrag aan voor sport- en culturele activiteiten in de gemeente Lochem. Het Volwassenenfonds vindt dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn. Het is leuk, gezond én goed voor de sociale contacten:

Benieuwd naar wat het fonds voor u kan betekenen? Stuur gerust een mail naar Christian Beuzel via c.beuzel@welzijnlochem.nl of bel mij op 0630799779 en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ook ben ik op zoek naar intermediairs (vrijwillige rol) waarbij u een volwassene kunt helpen met het doen van een aanvraag voor het fonds. Het kost minder dan een uur per maand, afhankelijk van het aantal aanvragen en het is een klein gebaar met positieve gevolgen voor de volwassene, zoals hierboven is te lezen!

Voorwaarde hierbij is dat je een zakelijk e-mailadres hebt. Voor vragen en meer informatie kijk op www.volwassenenfonds.nl of stuur mij een mail op c.beuzel@welzijnlochem.nl.